ACC, SNEL EN GEMAKKELIJK DE KWALITEIT VAN UW PRODUCT VERBETEREN

U kunt uw analyses bij het Analyse Centrum Colonjes (ACC) aanvragen via een eenvoudige bestelprocedure. Hieronder leest u hoe het werkt.

Analysepakket bestellen

Vraag uw analyse(s) aan met behulp van het speciale analyse-aanvraagpakket! Gemakkelijk, alles in één, inclusief twee monsterflesjes van 75 ml (voorzien van een unieke bestelcode), een bestelformulier én een voorgefrankeerde en -geadresseerde retourenveloppe. Zo is een analyse-aanvraag snel geregeld!

Bestelformulier invullen

Op het bestelformulier geeft u aan welke analyses u door het ACC wilt laten uitvoeren. Op deze lijst staan  al onze producten en diensten overzichtelijk op een rij.

Monsters insturen

Stuur uw monsters in een stevige, voldoende gefrankeerde enveloppe naar:

Analyse Centrum Colonjes
Bredeweg 2
6562 DE Groesbeek

Bij ontvangst voorzien we uw monster(s) van een unieke code.

Uw eigen account

Maak uw eigen persoonlijke account aan via deze website. Zo krijgt u toegang tot het besloten gedeelte van onze website, waar u op elk gewenst moment uw analyseresultaten kunt bekijken en gemakkelijker nieuwe analyses kunt aanvragen.

Hoe snel uitslag?

Zodra wij uw monsters via de post ontvangen, gaan we voor u aan de slag. Wanneer dit nog niet is gebeurd, voorzien we uw monsters van een unieke code, gekoppeld aan uw bestelformulier en (zo mogelijk) aan uw online account.

U mag doorgaans rekenen op de volgende doorloopsnelheid:
Chemische analyses: resultaten beschikbaar 1 werkdag na ontvangst van uw monsters.
Microbiologische analyses: resultaten beschikbaar 4 werkdagen na ontvangst van uw monsters.

Analyserapport

De analyseresultaten (cijfers en percentages) geven we weer in een overzichtelijk xcell-bestand (pdf). Hierop ziet u per parameter de uitslag. Als u een persoonlijk account heeft bij het ACC, zetten we de de resultaten online voor u klaar. Via een e-mail bericht laten we u weten dat ze beschikbaar zijn. Via een slim inlogsysteem kunt u in een beveiligde omgeving zo altijd uw analyseresultaten raadplegen.

Wanneer u geen online account heeft bij ons, sturen we u de resultaten per post (dit duurt over het algemeen wat langer in verband met benodigde verzendtijd).

Advies nodig?

Hulp nodig bij het aanvragen van een analyse? We denken graag met u mee, ook in de vorm van advies over productieverbetering of bijvoorbeeld samenstelling van een smaakprofiel. Doe dus gerust een beroep op ons jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis!

BESTELPROCEDURE

Bestel analysepakket online (optioneel) via onze webshop

Vul aanvraagformulier in
Vul monsterflesjes
Stuur aanvraagformulier én monsterflesjes op naar het ACC

ACC voert door u aangevinkte analyses uit

Analyserapport per post en online (te raadplegen via uw account)

Analysecentrum Colonjes
Bredeweg 2
6562 DE Groesbeek
Tel. +31 (0)24- 711 10 82
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.